Transport marfa si mobila, oferim transport de marfuri in Bucuresti si restul tarii

S.C. ALL WAY TRANS S.R.L.

Servicii profesionale de transport marfa si mobila

0768.010.096

0724.562.199

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

SERVICII

  • transport marfa | va oferim transport de marfa distributie marfa pentru firme si persoane fizice care au nevoie de servicii profesionale si rapide in Bucuresti sau cu plecare din Bucuresti in orice colt al tarii

  • transport mobila | transport de mobila, mutari sedii firme , servicii profesionale si rapide de mutare mobila in Bucuresti sau cu plecare din Bucuresti in orice colt al tarii

MUTARE SEDII

Va mutati sediul?

Noi va ajutam!

Folosim autoutilitare incapatoare si asiguram servicii de transport marfa si mobila la cele mai inalte standarde

Contactati-ne azi!

TRANSPORTMARFAMOBILA.ro - Bine ati venit!

Transport marfa si mobila

Firma noastra ofera urmatoarele servicii de transport si livrrare marfa, mobila la orice adresa din tara in timp util si la preturi avantajoase.

Oferim deasemenea o gama variata de servicii legate de mutare la preturi flexibile, pentru a putea alege solutia care vi se potriveste cel mai bine. Printre acestea amintim : mutari de mobila, mutari birouri, mutare firma, mutare domiciliu, transport marfa si mobila catre orice oras (ex. Constanta, Timisoara, Craiova, Braila, etc)Deasemenea, asiguram demontarea, ambalarea si remontarea mobilierului, aparatelor electronice, electrocasnicelor, echipamentelor IT etc.).

In cazul in care apelati la serviciile noastre de transportare marfuri, mutare mobilier, transport electrocasnice beneficiati de urmatoarele avantaje : pret negociabil, seriozitate, promtitudine, profesionalism si o foarte buna organizare.